Vores mål er at give den private bygherre en god byggeoplevelse

Bygplan blev grundlagt af bygningskonstruktør Jannik Bruun som ville bevise at det ikke behøver at være kompliceret at igangsætte et byggeprojekt, som privat husejer.

Bygplan har siden gjort det mindre frustrerende for mange førstegangs bygherrer og fortsætter med at yde professionel arkitekt- og byggerådgivning med fokus på funktionalitet, design, pris og kvalitet.

Bygplan er en lille virksomhed med et stort engagement, overblik og et højt fagligt niveau. Vi er opdateret på nye byggemetoder- og materialer, men byggeteknisk går vi efter de sikre løsninger. Vi er uafhængige byggerådgivere, men har et bredt netværk og kender byggebranchen på kryds og tværs. 

Avanceret tegneteknik og digital 3D projektering har gjort det muligt at levere et produkt, som skaber entydig og dybdegående kommunikationen igennem hele projektet, fra ide til indflytning. Færre misforståelser mellem byggeriets mange aktører betyder mindre byggesjusk og en generel større økonomisk og tidsmæssig værdibesparelse for vores kunder.

I 2018 lancerede Bygplan 3D skitseforslaget, som gør det muligt at få visualiseret de ideer, der skal danne grundlaget for hele byggeprojektet. Dette gør det lettere for den private bygherre at træffe afgørende beslutninger tidligt i processen, og så endda til en overkommelig pris.

Tegnestuen er beliggende på Trøjborg i Aarhus. Mens mange af vores projekter er placeret her i Aarhus, er vi den seneste tid begyndt at modtage henvendelser fra hele landet. Bygplan er en del af et større netværk, bestående af erfarende fagfolk indenfor branchen: Arkitekter, konstruktører, ingeniører og håndværkere der sikrer vores kunden en fyldestgørende rådgivning, selv under opgaver med en særlig kompleksitet, udfordrende konstruktioner eller innovative byggematerialer.

Vores syn på arkitekturen tager udgangspunkt i nutiden, men vi arbejder hårdt på at skabe en harmoni med konteksten. Vi har respekt for håndværk og gamle traditioner, og kombinerer det med nytænkning inden for både design, bæredygtighed og materialebrug. 

For at nå vores mål om at levere ukompliceret byggerådgivning til konkurrencedygtige priser, tager Bygplan en proaktiv tilgang til kvalitetssikring. Dette betyder blandt andet at vores tegningsprodukter og rådgivningsydelser konstant forbedres i takt med at vores kundekreds udvides.

Nu hvor Bygplan kan udarbejde et 3D skitseforslag til vores hidtil billigste pris, fortsætter Bygplan med at gøre denne ydelse tilgængelig til overkommelige priser for flere og flere danskere og forøger derved antallet af husejere, som får en god byggeoplevelse.

IMG_2332-Edit

Indehaver Jannik Bruun


KONTAKT OS